/Om Bloggen
Om Bloggen 2021-02-17T21:03:58+02:00

Mikael Högling heter jag som driver bloggen.

Funderar du på content och content marketing?
Du kanske jobbar med content och content marketing?

Läs då vidare 🙂

Jag har jobbat med många saker i mitt liv, alltifrån att stå på ett industrigolv i min ungdom till att äga restauranger, e-handelssiter jobba som säljare, biluthyrare med mera.

Dock kände jag till slut att det är kundfokuset jag vill ha och arbeta med.

Om jag kan bidra till att hjälpa andra (kunder) genom att ge dom information och kunskap och därmed hjälpa dom att ta rätt beslut har jag lyckats.
Så mitt fokus ligger just på detta att hjälpa andra människor inom olika områden, inte bara inom content även fast det är det jag har fullt fokus på just nu.

Mitt mål med bloggen är att skriva om (framför allt) content och content marketing men även om andra saker som ligger mig varmt om hjärtat exempelvis ledarskap, organisation, marknadsföring/försäljning och personlig utveckling.

Vem är då jag?
Tja, jag vet då åtminstone så mycket om mig själv att jag kan säga följande:

Jag gillar att lära mig nya saker och har inga problem med att ändra min syn på saker och ting när jag hittar en bättre förklaringsmodell än den jag tidigare använt.

Tänker mycket på framtiden (är hobby-futurist) och vad som kommer att ske då, för är det något jag vet så är det att förändringstakten idag är mycket högre än vad den var för 20 år sedan, och det lär inte sakta ner i framtiden.

Så om du är lite som jag, gillar att tänka, fundera och ta till dig ny information då kanske den här bloggen faktiskt är något för dig.
Den är inte för alla, men för oss som gillar att se saker ur ett nytt perspektiv har den definitivt något att erbjuda.

Är du intresserad av att lära dig mer om SEO (sökmotoroptimering) kan du besöka en av mina andra sidor som förklarar vad SEO är.

Lär dig mer om SEO här.

Är du intresserad av att lära dig mer om webbcopy och hur man skriver texter för webben som syns bra på Google?

Då kan du lära dig mer om webbcopy här.

Tack för att du läst ända hit!

Bild på bloggaren

Tillbaka till bloggen